ALGEMEEN SERVICENUMMER +31 (0) 88 11 13 999

20-jarige privechauffeur Business Class aan top bij Welten

3

Chauffeursdiensten Business Class

Na een enerverende, intensieve en leerzame challenge werd afgelopen weekend bekend wie de unieke stage als CEO bij Welten gaat vervullen. Uit alle zeer getalenteerde studenten die gedurende drie dagen deelnamen aan het Challenge Weekend op de Welten Campus in Vessem, koos de sollicitatiecommissie – waarvan ook Cees Welten deel uitmaakte – unaniem voor de 20-jarige Ivo Hopmans uit Breda, werkzaam als privé-chauffeur bij Business Class.

In september deed financieel opleider en detacheerder Welten een oproep aan alle laatstejaars HBO en HBO+ studenten zich aan te melden en daarmee kans te maken een half jaar stage te lopen als daadwerkelijk de hoogste baas van Welten.Uit de vele aanmeldingen werd na een online opdracht een selectie gemaakt, waarna 40 studenten werden uitgenodigd voor het Challenge Weekend dat afgelopen weekend plaatsvond in Vessem.

Uitdagend en leerzaam
Naast alle uitdagende opdrachten, namen de kandidaten ook deel aan diverse interessante workshops. Op zaterdagmiddag werden de twintig beste deelnemers bekendgemaakt. De afvallers gingen met de nodige educatieve bagage en een certificaat huiswaarts. Een tweede keuzemoment vond zondagmiddag plaats. De laatste 10 toptalenten hadden ieder vijf minuten de tijd de sollicitatiecommissie te overtuigen van hun competenties.

Warme verbinding
De student die het meest kon overtuigen en met wie de sollicitatiecommissie een warme verbinding voelde is de 20-jarige Ivo Hopmans. Ivo studeert International Real Estate & Facility Management aan de NHTV in Breda. Gedurende het hele weekend liet hij zien over de juiste inhoud te beschikken en bovendien in staat te zijn deze op een pakkende manier te presenteren. Ivo heeft een duidelijk inzicht in de processen en weegt de belangen op de juiste wijze af. Zowel de sollicitatiecommissie als de overige aanwezige studenten typeren Ivo als zeer toegankelijk persoon. De klik tussen de CEO-stagiair en Cees Welten was bij de bekendmaking direct zichtbaar. Ivo kijkt vol verlangen uit naar zijn stage.  “Dit is voor mij een toffe en unieke kans en ik heb er onwijs veel zin in.” De zes maanden durende stage vangt aan in januari.

Verwachtingen overtroffen
De organisatie was blij verrast met de kwaliteit van de studenten. “Natuurlijk reken je op een gemotiveerde groep”, zegt projectleider Erik Broeder. “Dit weekend heeft echter al onze verwachtingen overtroffen. Er was direct al snel een band en iedereen was – zonder uitzondering – ontzettend betrokken en gedreven. De feedback vanuit de deelnemers, dat zij zich thuis voelen op de Campus, is het grootste compliment.”

Baangarantie
Ivo ontvangt bij zijn unieke stage een iPad, smartphone, maatkostuum en lease-auto. Gedurende zijn stage zal hij onder meer deelnemen aan directiebesprekingen en vergaderingen met de Raad van Commissarissen. Het moge duidelijk zijn wat zijn eerste besluit is: ‘een privé-chauffeur van Business Class’. Bovendien ontvangt hij – net als de laatste negen overgebleven kandidaten – een baangarantie.

Beoordelingen Business Class Chauffeursdiensten
van 10
op basis van beoordelingen.